Schrijf je in
Snel zoeken

Zoekresultaten

Procesoperator 5 ploegen Etten-Leur

Bij Bewisynbra is technologische stilstand geen optie! Geldt dit ook voor jou? Lees dan gauw verder.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#TED06660

Monteur Autotechniek Dordrecht

Wil jij aan de slag als Monteur Autotechniek, daar waar je alle facetten van de techniek mag toepassen? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#TEGG06623

Project Engineer Nijkerk

Ben jij op zoek naar ondernemerschap? Ga jij graag de conversatie aan met de klant om te kijken wat de mogelijkheden zijn?  De Rootselaar groep is op zoek naar een enthousiaste project engineer.
Gepubliceerd: 21-02-2019
Referentie nr:#TEQA05505

Operator 5 ploegen Regio Moerdijk

Spreekt het je aan om als Operator direct een steentje bij te dragen aan duurzaamheid. Lees dan gauw verder!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#TED06659

Operator Oosterhout

Een baan als operator bij Smufit Kappa Vandra betekent een functie bij een bedrijf waar het goed geregeld is. Dit merk je vanaf het eerste moment dat je er binnen stapt! 
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#TED06658

Operator Food Tilburg

In deze functie als Operator kom je te werken bij een dynamisch bedrijf waarbij je mag werken met geavanceerde productiemachines.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#TED06657

Procesoperator Oosterhout

In een 3-ploegenrooster werk je als Procesoperator in deze moderne fabriek aan het produceren van kunststof materialen door middel van extrusietechniek.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#TED06656

Machine Operator Oosterhout

In een 3-ploegenrooster werk je als Machine Operator in een roulerend rooster op de verschillende afdelingen. Volop afwisseling dus.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#TED06655

Elektromonteur machinebouw Nieuwkuijk

De afdeling montage elektro is verantwoordelijk voor het elektrisch gebruiksklaar maken van (stand-a-lone) machines en installaties. De stand-alone-machines zijn over het algemeen voorzien...
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#TEJB05185

Allround Monteur Den Bosch

Als allround monteur van de technische dienst is het uiteraard mede jouw verantwoordelijkheid dat het gehele machinepark in goede staat verkeerd. Dit doe je door het plegen van onderhoud, het...
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#TEJB05171

Industrial Automation Engineer Den Bosch

Je werkt samen met je collega’s Engineer aan projecten op de afdeling Engineering. De afdeling Engineering is opgedeeld in Mechanisch en Elektro & Besturingstechniek en hier zijn...
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#TEJB05140

Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.