Schrijf je in
Snel zoeken

Swen wint de TechMatch assemblage wedstrijd

Voor de zomervakantie waren wij aanwezig op de jobmarkt van Scholengemeenschap Harlindis en Relindis Maaseik-Kinrooi in Maaseik.

En dat was leuk! We hebben een hoop enthousiaste studenten ontmoet die zich op deze beurs kwamen oriënteren op hun toekomst. In onze stand konden zij deelnemen aan een Lego assemblage-wedstrijd. Degene die de snelste tijd neerzette won een drone met camera. En dat was Swen Boxelaar. Hij zette als snelste een lego voertuig in elkaar.

Onlangs mochten wij Swen op ons nieuwe hoofdkantoor in Eindhoven verwelkomen en de drone overhandigen. Dat gaf ons de gelegenheid om wat uitgebreider met hem te praten en te ontdekken wat studenten zoals Swen motiveert.

Swen heeft afgelopen jaar zijn 6e leerjaar succesvol afgerond. Hiermee heeft hij zijn certificaat “Installatie techniek” behaald en maakt hij kans op een mooie baan. Toch kiest hij ervoor om nog een 7e jaar te volgen om zijn opties voor de toekomst te vergroten. We wensen Swen succes en hopen hem na zijn studie te mogen matchen aan zijn droombaan.

Heb jij afgelopen jaar je opleiding afgerond en ben je op zoek naar jouw droombaan binnen de techniek? Kijk eens op onze vacaturebank www.techmatch.n/vacatures of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Swen en TechMatch consultant Bas Schellekens in ons hoofdkantoor in Eindhoven

Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.