Schrijf je in
Snel zoeken
 
TechMatch bezocht “High-Tech-Systems 2017”
16 Maart 2017 - Ook dit jaar hebben onze adviseurs weer een bezoek gebracht aan de ‘High-Tech Systems’ conferentie in Eindhoven. Een jaarlijks terugkerend evenement met de focus op high-end system engineering en mechatronica.

Het conferentieprogramma van High-Tech Systems richt zich op de high-end systems voor markten waar de slimme techniek en technologie het verschil maken. Een mooie ontmoetingsplaats voor de high-tech professional en het technisch management met tal van mogelijkheden om kennis te maken met interessante leveranciers en nieuwe partners. Bovendien kunnen zij in contact komen met specialisten en interessante internationaal opererende kennisleveranciers.
Voor TechMatch is deze conferentie is de ideale ontmoetingsplaats om bij te blijven in deze snel veranderende markt. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij onze opdrachtgevers in deze branche en doen we waardevolle nieuwe contacten op.

Ben jij op zoek naar een baan in de high-tech branche? Klik hier voor ons vacature aanbod of neem contact op met onze adviseurs op telefoonnummer 040 290 69 76

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.