Schrijf je in
Snel zoeken

Ricardo brengt nieuwe kandidaat aan en verdient daarmee € 500,-!

9 november 2017 – Vorige week verdiende Ricardo van der Pluijm zomaar een leuk extraatje. Een fijne bonus met een waarde van € 500,-. Hij kreeg deze van ons voor het aandragen van Remy Fennet als nieuwe kandidaat. Een goede kandidaat die wij succesvol konden bemiddelen bij onze opdrachtgever Cordis in de functie van Technical Advisor.

Remy is inmiddels door zijn proeftijd heen en dus mochten wij Ricardo bedanken. Dat deden wij met een bonus van € 500,-. Ondanks dat deze bonus welbesteed zal worden, is Ricardo blij dat hij zijn vriend Remy aan een nieuwe baan heeft kunnen helpen: “De grootste beloning is dat Remy een baan heeft gevonden die perfect bij hem past. Hij gaat elke dag met veel plezier naar zijn werk bij Cordis.”

Ricardo en Remy kennen elkaar al vanuit hun studietijd. Afgelopen januari hebben wij Ricardo aan een mooie functie geholpen bij Raith als Project Supply Engineer. Dankzij de goede ervaringen die Ricardo toen met ons heeft gehad, heeft hij Remy aan ons voorgesteld. Hierdoor wist Remy dat ook hij bij ons op juiste manier aan de juiste baan geholpen zou worden.

Ben jij via ons aan jouw baan gekomen en wil jij ook beloond worden met een leuke bonus? Breng ons dan in contact met een geschikte kandidaat. Kunnen wij de kandidaat bemiddelen naar zijn of haar droombaan, dan ontvang jij na het verstrijken van de proefmaand jouw bonus ter waarde van € 500,-.


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.