Schrijf je in
Snel zoeken
 
Ricardo brengt nieuwe kandidaat aan en verdient daarmee € 500,-!

9 november 2017 – Vorige week verdiende Ricardo van der Pluijm zomaar een leuk extraatje. Een fijne bonus met een waarde van € 500,-. Hij kreeg deze van ons voor het aandragen van Remy Fennet als nieuwe kandidaat. Een goede kandidaat die wij succesvol konden bemiddelen bij onze opdrachtgever Cordis in de functie van Technical Advisor.

Remy is inmiddels door zijn proeftijd heen en dus mochten wij Ricardo bedanken. Dat deden wij met een bonus van € 500,-. Ondanks dat deze bonus welbesteed zal worden, is Ricardo blij dat hij zijn vriend Remy aan een nieuwe baan heeft kunnen helpen: “De grootste beloning is dat Remy een baan heeft gevonden die perfect bij hem past. Hij gaat elke dag met veel plezier naar zijn werk bij Cordis.”

Ricardo en Remy kennen elkaar al vanuit hun studietijd. Afgelopen januari hebben wij Ricardo aan een mooie functie geholpen bij Raith als Project Supply Engineer. Dankzij de goede ervaringen die Ricardo toen met ons heeft gehad, heeft hij Remy aan ons voorgesteld. Hierdoor wist Remy dat ook hij bij ons op juiste manier aan de juiste baan geholpen zou worden.

Ben jij via ons aan jouw baan gekomen en wil jij ook beloond worden met een leuke bonus? Breng ons dan in contact met een geschikte kandidaat. Kunnen wij de kandidaat bemiddelen naar zijn of haar droombaan, dan ontvang jij na het verstrijken van de proefmaand jouw bonus ter waarde van € 500,-.


Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.