Schrijf je in
Snel zoeken

Nieuwe baan voor oude bekende

Toen onze voormalig medewerker Jordy eind maart te horen kreeg dat zijn contract niet verlengd zou gaan worden, heeft hij direct contact met ons opgenomen. Op kantoor hebben wij met hem besproken wat Jordy precies gedaan heeft, waar hij goed in is, wat hij nog kan verbeteren en waar hij naar op zoek is. Aangezien Jordy nog niet direct wist wat hij wel en niet zou willen, zijn we op zoek gegaan naar diverse mogelijkheden voor hem.

Zodoende heeft hij gesprekken gehad bij productiebedrijven, machinebouwers en technisch dienstverleners. Uiteindelijk is Jordy bij een kleine 10 bedrijven op gesprek geweest waardoor hij een goed beeld heeft kunnen krijgen wat de verschillende branches hem te bieden hebben. Ook heeft Jordy nog een dag meegelopen bij CNC Grondstoffen om een nog beter beeld te krijgen van de werkzaamheden aldaar. Na deze proefdag was Jordy zo enthousiast geworden dat het een makkelijke keuze voor hem is geworden.

Inmiddels heeft hij dan ook een contract ondertekend en vanaf dinsdag 17 mei zal hij bij CNC Grondstoffen in Milsbeek aan de slag gaan als elektromonteur.

Wij wensen Jordy dan ook heel veel succes en plezier met zijn nieuwe baan.


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.