Schrijf je in
Snel zoeken
 
Koen brengt nieuwe kandidaat aan en verdient € 500,-!

20 maart 2017 - Afgelopen dinsdag verdiende Koen Pijpers zomaar een leuke bonus. Cadeaubonnen met een waarde van € 500,-. Hij kreeg deze van ons voor het aandragen van Ricardo van der Pluijm als nieuwe kandidaat. Een kandidaat die wij succesvol konden bemiddelen bij onze opdrachtgever RAITH Nanofabrication in de functie van Mechanical System Engineer.

Ricardo is inmiddels door zijn proeftijd heen en dus mochten wij Koen bedanken met cadeaubonnen. Ondanks dat deze bonnen welbesteed zullen worden is Koen blij dat hij zijn oud studiegenoot aan een nieuwe baan heeft kunnen helpen: “De grootste beloning is dat Ricardo helemaal op zijn plek zit bij RAITH Nanofabrication en er met veel plezier werkt.” Koen en Ricardo kennen elkaar al vanuit hun studietijd. Dankzij de goede ervaringen die Koen met ons heeft vanuit het verleden, heeft hij Ricardo voorgedragen. Hierdoor wist Ricardo dat ook hij bij ons op juiste manier aan de juiste baan geholpen zou worden.

Ben jij via ons aan jouw baan gekomen en wil je net als Koen beloond worden met een leuke bonus? Breng ons dan in contact met een geschikte kandidaat. Kunnen wij de kandidaat bemiddelen naar zijn of haar droombaan, dan ontvang jij na het verstrijken van de proefmaand jouw bonus.


Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.