Schrijf je in
Snel zoeken

Jaarlijkse uitje voor projectmedewerkers weer een succes!

Afgelopen donderdag was het weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje voor onze projectmedewerkers! Dit jaar zijn we gaan waterskiën en wakeboarden en hebben we de avond afgesloten met een heerlijke barbecue.

Lichtelijk gespannen kwamen de eerste medewerkers aan bij Aquabest. Eerst even een lekker drankje om vervolgens de wetsuits aan te trekken. Na de instructievideo was het tijd om de waterski’s aan te trekken en het water op te gaan. Het was voor iedereen even wennen en helaas is het de meeste niet gelukt om in de eerste ronde rechtop te blijven staan. Gelukkig had iedereen na een paar keer oefenen de smaak te pakken.

Na het waterskiën en wakeboarden gingen de wetsuits weer uit en de gewone kleren weer aan, tijd voor de BBQ! Onze eigen "chefkoks" Wilco en Vincent verzorgden het vlees en de medewerkers hebben genoten van een lekker hapje en drankje.

Wij kijken terug op een uiterst geslaagde avond!


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.