Schrijf je in
Snel zoeken

Its a TechMatch voor Roël

“Via Linkedin werd ik door TechMatch benaderd met de vraag of ik interesse had in een vacature. Ik heb daarop positief gereageerd omdat ik mij opnieuw aan het oriënteren was op de arbeidsmarkt. Na de kennismaking ben ik met TechMatch verder gegaan omdat zij lekker informeel te werk gaan, met veel waardering voor mij als persoon. Het contact verliep open, transparant en recht door zee. Daar houd ik wel van.

 

Het gehele traject verliep zeer soepel. Mijn contactpersoon was volop bezig voor mij en ik werd constant op de hoogte gehouden van de lopende zaken. Toen mijn eerste contactpersoon er even tussenuit ging heeft Marieke het overgenomen. Ik heb geen enkel moment mij zorgen gemaakt over iets. Marieke heeft veel voor me uitgezocht en geregeld. In één woord: Top! De bemiddelingen waren goed voorbereid. Ik wist genoeg om mijn gesprekken in te gaan zonder verrassingen.”

Dank je wel Roël, voor deze fijne woorden. We wensen je alle succes toe in je carrière.


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.