Schrijf je in
Snel zoeken

It's a TechMatch

Afgelopen jaar kwamen wij in contact met Jurriën. Hij was op zoek naar een baan waarbij hij ook een opleiding kon gaan volgen. We konden Jurriën matchen aan Aviko waar hij aan de slag is gegaan als operator. Daarbij heeft hij de mogelijkheid gekregen om de opleiding VAPRO B te volgen. Inmiddels is Jurriën overgenomen door de opdrachtgever! Dus met recht een succesvolle TechMatch!

Jurriën Borrèl: "Bij TechMatch zoeken ze een baan die bij je past en komen ze hun woord na. Door TechMatch heb ik een contract gekregen en kan ik aan een opleiding beginnen. Ik wil graag Robin en Nick bedanken voor het vinden van een goede baan. In de toekomst zal ik altijd TechMatch aanraden. Zoek niet verder, hier zit je goed!"

Dank je wel Jurriën voor deze woorden. Wij wensen je veel succes met jouw opleiding en carriëre!

Wil jij ook aan de slag als operator en daarnaast een opleiding volgen? Neem dan contact op met ons via 040 - 290 69 76

 


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.