Schrijf je in
Snel zoeken

We maakten een mooie (tech)match voor Boris

Boris Lemmens, Revisie Monteur bij DL Packaging B.V. in Oosterhout:
“Bij het zoeken op een vacaturesite viel mijn oog op een functie die meteen mijn aandacht trok. De werving hiervoor bleek via TechMatch te lopen. Kort nadat ik mijn interesse liet blijken werd ik door Gijs, consultant bij TechMatch, uitgenodigd voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek werd ook de vacature met mij doorgenomen en onderwerpen als bedrijfsstructuur, werkzaamheden en het salaris kwamen ter spraken. Goed geïnformeerd over de vacature werd de sollicitatieprocedure opgestart. Naast deze vacature bleek Gijs nog een aantal interessante opties voor mij te hebben bij andere bedrijven waarvoor zij mogen werven. Omdat ik nog niet verzekerd was van de baan waar ik voor kwam, vond ik het een goed idee om ook met deze vacatures verder te gaan. Ze sloten immers aan op mijn wensen en eisen. Gedurende het proces verliep het contact erg soepel. Gijs is goed bereikbaar, vacatures werden duidelijk uitgelegd en mijn vragen beantwoord. De lijntjes tussen TechMatch en hun klanten zijn kort waardoor de voorstelprocedure nooit lang in beslag neemt. Dit maakte mijn zoektocht naar een nieuwe baan makkelijk. TechMatch zoekt niet alleen een passende baan die voldoet aan jouw eisen zodat je niet zelf het hele internet hoeft af te zoeken, maar ze leggen ook het eerste contact met de bedrijven en stellen je op een professionele manier voor. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij DL Packaging waar ik nu al ruim een maand als Revisie Monteur aan het werk ben. Ik kijk tevreden terug op samenwerking met TechMatch en met Gijs als mijn contactpersoon. Hij wist de juiste vacature voor mij te vinden en het contact te leggen. Nog steeds neemt hij regelmatig contact met mij op om mij te vragen of alles nog goed gaat en of hij mij nog ergens mee kan helpen.”

Dank je wel Boris voor deze woorden. Wij wensen je veel succes!

Wil jij ook door ons geholpen worden in de zoektocht naar je nieuwe baan? Schrijf je dan in op www.techmatch.nl/inschrijven.

 


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.