Schrijf je in
Snel zoeken

Its a TechMatch voor Andrea

"Afgelopen vrijdag (10 april 2020), het contract getekend bij TechMatch en vandaag mijn eerste werkdag bij Perfetti van Melle. Ik ben zeer dankbaar voor de kans die mij als transvrouw geboden wordt en ben ook zeer tevreden over het verloop van de sollicitatieprocedure. Ondanks de Corona crisis is het TechMatch gelukt om een sollicitatiegesprek te regelen bij Perfetti van Melle en binnen 1,5 week is mijn nieuwe baan verwezenlijkt."

Dankjewel voor het vertrouwen dat je ons gegeven hebt Andrea, we wensen je heel veel succes bij Perfetti van Melle.


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.