Schrijf je in
Snel zoeken

Onlangs hebben wij Rob de Bruin kunnen helpen met zijn zoektocht naar een nieuwe baan. Zelf zag hij er een beetje tegen op: "Met 38 jaar werkervaring en een leeftijd van 56 jaar weer een baan gaan zoeken is een uitdaging die veel mensen liever niet aangaan. Toch, na twee jaar als Tester röntgenapparatuur bij Philips te hebben gewerkt, zat er een vast contract voor mij en dertig anderen niet in. Dan moet je toch weer gaan solliciteren. Gelukkig kwam ik in via een kennis bij TechMatch uit. Na een gemoedelijk kennismakingsgesprek, is er een plan van aanpak bedacht om mij als kandidaat bij een gepaste werkgever te introduceren. Gelukkig zijn er toch nog werkgevers die smachten naar jaren ervaring omdat ze deze simpelweg nodig hebben voor hun product of dienst. Per 1 mei ben ik begonnen bij een nieuwe werkgever, met een baan ik wilde hebben. Uiteindelijk is een arbeidsbemiddelaar als Techmatch een juiste keuze geweest."

 

Wij zijn blij dat wij Rob, ondanks dat hij zelf zijn leeftijd als obstakel zag, toch naar een fijne nieuwe baan hebben kunnen begeleiden. Rob succes!


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.