Schrijf je in
Snel zoeken

"Fluitend naar je werk en fluitend naar huis, iets wat ik in de afgelopen jaren heb mogen ervaren. Iedere dag nieuwe dingen leren of een collega nieuwe dingen leren. Ik heb ruim 30 jaar gewerkt bij een pracht bedrijf en toch besloten om weer nieuwe wegen te gaan ontdekken. Op het moment dat ik in mijn omgeving had verteld dat ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging, werd ik vrij snel door Robin Blans van TechMatch benaderd dat hij hierin ondersteunend wilde zijn. In alle rust en discretie werd ik benaderd voor oriënterend gesprek. Daarna heeft TechMatch mij voorgesteld bij enkele bedrijven. De verstandhouding met TechMatch is zeer prettig en zij gaven aan dat ze het gaaf zouden vinden om mij te mogen helpen aan een nieuwe baan, waarbij ik opnieuw fluitend naar het werk ga. Ik had er terecht alle vertrouwen in dat er weer een mooi baan in het verschiet lag.

Tijdens dit lopende proces werd ik zelf benaderd door oud-collegae om een interim opdracht te gaan doen bij GoodLife Products. Ik dacht meteen aan TechMatch, mogelijk dat zij als detacheerder hierin iets konden betekenen. Ik mocht TechMatch een nieuwe relatie aanbieden en TechMatch geeft mij de kans om deze interim opdracht te kunnen vervullen. Inmiddels zit de eerste werkweek er op. Ook tijdens deze eerste week was er meteen aandacht vanuit TechMatch.
Een prachtige “(Tech)Match” toch."- Pascal van rooij

Dank je wel Pascal voor deze fijne woorden en samenwerking!

Pascal van Rooij met consultant Robin Blans

Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.