Schrijf je in
Snel zoeken

Een mooie opkomst bij de open avond van Essity

7 februari 2018 - Wat een mooie opkomst bij de open avond “Werken bij van Essity” afgelopen dinsdag 6 februari.

24 geïnteresseerde en enthousiaste monteurs kregen een presentatie over het bedrijf en een goed georganiseerde rondleiding van de Technische Dienst door de fabriek in Cuijk. Deze open avond werd georganiseerd in samenwerking met Essity, met als doel monteurs in de regio kennis te laten maken met Essity als werkgever. Dankzij de rondleiding door de fabriek kregen zij meteen een goed beeld bij de functie inhoud van de vacatures. De avond was geslaagd en nu gaan we nu door naar een succesvol vervolg!

Ben jij niet op deze open avond geweest, maar ben je wel nieuwsgierig naar de vacatures? Klik dan door naar www.techmatch.nl/essity


 


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.