Schrijf je in
Snel zoeken

Een dag uit de werkweek van Servicemonteur Wender

Servicemonteur Wender is werkzaam bij VLT Service Center. Hij vertelt enthousiast hoe een werkdag eruit ziet.

“Zelf kunnen bepalen hoe mijn werkdag er uit komt te zien, dat vind ik het leukste aan mijn baan bij VLT”

 

Als Service Technicus ben je de specialist van de frequentieregelaars van Danfoss en Vacon. Je begint elke dag op het kantoor in Herveld waarna je op basis van de planning met jouw eigen leaseauto naar klanten gaat om storingen op te lossen. Deze storingen komen voor bij frequentieregelaars van elk denkbaar formaat in elke denkbare omgeving. Zo ben je in de ochtend bij een zwembad aan het werk en in de middag in een hightech omgeving zoals bijvoorbeeld een datacenter. Dit maakt het werk erg afwisselend en boeiend. De klant ziet jou als dé specialist, je gaat immers verder op de plek waar de technische dienst van de klant vastloopt.

Als je de geplande storingen hebt opgelost ga je terug naar de zaak waar je jouw administratie verwerkt en eventueel de onderdelen voor de volgende klus klaar zet. De administratie bestaat o.a. uit het verzenden van kapotte regelaars naar het hoofdkantoor, het bestellen van onderdelen en het opstellen van een schaderapport/storingsrapport. De onderdelen die je hiervoor nodig hebt bepaal je aan de hand van het storingsrapport welke jouw collega op de helpdeks heeft opgesteld. Zelf ben ik ook een dag in de week werkzaam op de helpdesk. Aan de desk sta je klanten telefonisch te woord en probeer je eenvoudige storingen aan de hand van een testopstelling of handleiding op te lossen. Kortom géén dag is het zelfde. Een mocht je kennis te kort komen dan schoolt VLT jou gewoon bij!

Zie jij jezelf in deze functie? Wender zoekt collega's!
Lees hier meer over deze leuke en uitdagende functie en solliciteer. Heb je vragen, neem contact op met Wouter van den Boogaard op 06 - 23 38 54 46.


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.