Schrijf je in
Snel zoeken
 
Een blijk van waardering voor John

Een mooi bericht van John Deenen!

"Ik ben als proces operator werkzaam bij een grote firma in Venlo. Maar als hobby bierbrouwer viel mijn oog op een vacature voor Hertog Jan in Arcen. Dan is de verleiding groot om eens buiten je comfort zone te treden en de stoute schoenen aan te trekken en op sollicitatie avontuur te gaan. Zo kwam ik terecht aan de sollicitatietafel bij Robin Blans van TechMatch. Dit bleek een detacheringsbureau te zijn voor o.a. operators. Toevallig had mijn mede brouw kameraad goede ervaringen met TechMatch dus de volgende stap was op sollicitatie gesprek bij Hertog Jan. Daar trof ik op mijn sollicitatie gesprek buiten voor de deur oud collega Erik aan. Hij had zojuist binnen geïnformeerd naar de vacature, hij had te horen gekregen dat dit via TechMatch verliep. Dit vooruitzicht trok hem niet bijzonder aan. Tot ik vertelde over mijn positieve  gesprek met Robin, en de goede ervaringen van mijn brouw kameraad. Ik stelde voor, om zijn gegevens eens door te geven aan Robin, zodat er contact opgenomen kon worden met hem. Helaas voor mij eindigde hierna mijn avontuur bij Hertog Jan. Maar voor Eric begon het juist! Een paar maanden later is Eric vast aangenomen bij Hertog Jan, en heeft hij het er goed naar zijn zin. Ik brouw ondertussen gewoon thuis verder, maar kreeg van TechMatch een mooie blijk van waardering voor het aandragen van Eric als operator. Een waardebon twv € 500,-. Een mooi gebaar en zodoende toch nog  iedereen tevreden. Techmatch bedankt." - John Deenen.

Wij hebben de contacten met John als zeer prettig ervaren en wensen hem dan ook alle succes in zijn huidige functie. Daarnaast heeft hij vol trots verteld dat alle vergunningen rond zijn en dat hij langzaam maar zeker kan en mag gaan starten met zijn ambachtelijk gebrouwen bier. Benieuwd naar zijn brouwsels? Volg hem dan op facebook: https://www.facebook.com/herderbier/
Wij willen John bedanken voor de genomen moeite en tijd. We wensen hem heel veel succes met dit alles en wie weet tot ziens! 

 

Wil jij ook een extraatje van € 500,- verdienen? Breng ons dan in contact met een geschikte kandidaat. Kunnen wij de kandidaat bemiddelen naar zijn of haar droombaan, dan ontvang jij na het verstrijken van de proefmaand jouw bonus ter waarde van € 500,-.


Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.