Schrijf je in
Snel zoeken

Een blijk van waardering voor John

Een mooi bericht van John Deenen!

"Ik ben als proces operator werkzaam bij een grote firma in Venlo. Maar als hobby bierbrouwer viel mijn oog op een vacature voor Hertog Jan in Arcen. Dan is de verleiding groot om eens buiten je comfort zone te treden en de stoute schoenen aan te trekken en op sollicitatie avontuur te gaan. Zo kwam ik terecht aan de sollicitatietafel bij Robin Blans van TechMatch. Dit bleek een detacheringsbureau te zijn voor o.a. operators. Toevallig had mijn mede brouw kameraad goede ervaringen met TechMatch dus de volgende stap was op sollicitatie gesprek bij Hertog Jan. Daar trof ik op mijn sollicitatie gesprek buiten voor de deur oud collega Erik aan. Hij had zojuist binnen geïnformeerd naar de vacature, hij had te horen gekregen dat dit via TechMatch verliep. Dit vooruitzicht trok hem niet bijzonder aan. Tot ik vertelde over mijn positieve  gesprek met Robin, en de goede ervaringen van mijn brouw kameraad. Ik stelde voor, om zijn gegevens eens door te geven aan Robin, zodat er contact opgenomen kon worden met hem. Helaas voor mij eindigde hierna mijn avontuur bij Hertog Jan. Maar voor Eric begon het juist! Een paar maanden later is Eric vast aangenomen bij Hertog Jan, en heeft hij het er goed naar zijn zin. Ik brouw ondertussen gewoon thuis verder, maar kreeg van TechMatch een mooie blijk van waardering voor het aandragen van Eric als operator. Een waardebon twv € 500,-. Een mooi gebaar en zodoende toch nog  iedereen tevreden. Techmatch bedankt." - John Deenen.

Wij hebben de contacten met John als zeer prettig ervaren en wensen hem dan ook alle succes in zijn huidige functie. Daarnaast heeft hij vol trots verteld dat alle vergunningen rond zijn en dat hij langzaam maar zeker kan en mag gaan starten met zijn ambachtelijk gebrouwen bier. Benieuwd naar zijn brouwsels? Volg hem dan op facebook: https://www.facebook.com/herderbier/
Wij willen John bedanken voor de genomen moeite en tijd. We wensen hem heel veel succes met dit alles en wie weet tot ziens! 

 

Wil jij ook een extraatje van € 500,- verdienen? Breng ons dan in contact met een geschikte kandidaat. Kunnen wij de kandidaat bemiddelen naar zijn of haar droombaan, dan ontvang jij na het verstrijken van de proefmaand jouw bonus ter waarde van € 500,-.


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.