Schrijf je in
Snel zoeken

Dubbel geluk voor Maarten

Afgelopen 11 juni is Maarten Span gestart in de functie van Mechanisch Operator Soldeermachines. Wij hebben voor hem de match kunnen maken bij onze opdrachtgever Kinkelder in Zevenaar. Nogmaals gefeliciteerd Maarten!

Maarten heeft dubbel geluk. Omdat hij zijn buurjongen Skip Stein bij ons heeft aangedragen als kandidaat. Skip bleek ook een mooie match te zijn met Kinkelder en is inmiddels door zijn proeftijd in de functie van Mechanisch Operator Freesmachine heen. Hiervoor ontvangt Maarten een leuke bonus van € 500,- van ons. Dubbel geluk dus. Een nieuwe baan en meteen een bonus!

Voor Kinkelder zijn wij op zoek naar nog een aantal Operators. Nieuwsgierig? Kijk op techmatch.nl/kinkelder of bel of app naar Marieke Bock 0613082717

Maarten tekent zijn contract en ontvangt meteen zijn bonus


 


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.