Schrijf je in
Snel zoeken

 

 
Dankzij Joep hebben wij Murat aan zijn nieuwe baan geholpen.

Joep stelt Murat aan ons voor en verdient daarmee € 500,-!

23 november 2017 – Vorige week verdiende Joep Timmer een leuke bonus van € 500,-. Joep ontving zijn bonus voor het aandragen van Murat Isik als nieuwe kandidaat voor TechMatch.

Murat bleek een goede kandidaat. Wij konden hem met succes bemiddelen in de functie van Operator bij onze opdrachtgever AFB International in Oss. Murat is inmiddels door zijn proeftijd heen en dus mochten wij Joep bedanken door hem de bonus van € 500,- te overhandigen.

Ondanks dat deze bonus goed besteed zal worden, is Joep blij dat hij zijn oud collega Murat aan een nieuwe baan heeft kunnen helpen: “De beste beloning is dat Murat een baan heeft gevonden die perfect bij hem past. Hij gaat met veel plezier naar zijn werk.” Onze opdrachtgever AFB International heeft laten weten erg tevreden te zijn over Murat.

Joep kent Murat vanuit het verleden toen zij samen werkten bij MSD in Oss. Omdat Joep erg tevreden is over onze aanpak van destijds heeft hij Murat aan ons voorgesteld. Murat wist daardoor dat hij bij ons op een prettige manier aan de juiste baan geholpen zou worden.

Wil jij ook beloond worden met een leuke bonus? Breng ons dan in contact met een geschikte kandidaat. Kunnen wij de kandidaat bemiddelen naar zijn of haar droombaan, dan ontvang jij na het verstrijken van de proefmaand jouw bonus ter waarde van € 500,-.


Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.