Schrijf je in
Snel zoeken

Dankzij Joep hebben wij Murat aan zijn nieuwe baan geholpen.

Joep stelt Murat aan ons voor en verdient daarmee € 500,-!

23 november 2017 – Vorige week verdiende Joep Timmer een leuke bonus van € 500,-. Joep ontving zijn bonus voor het aandragen van Murat Isik als nieuwe kandidaat voor TechMatch.

Murat bleek een goede kandidaat. Wij konden hem met succes bemiddelen in de functie van Operator bij onze opdrachtgever AFB International in Oss. Murat is inmiddels door zijn proeftijd heen en dus mochten wij Joep bedanken door hem de bonus van € 500,- te overhandigen.

Ondanks dat deze bonus goed besteed zal worden, is Joep blij dat hij zijn oud collega Murat aan een nieuwe baan heeft kunnen helpen: “De beste beloning is dat Murat een baan heeft gevonden die perfect bij hem past. Hij gaat met veel plezier naar zijn werk.” Onze opdrachtgever AFB International heeft laten weten erg tevreden te zijn over Murat.

Joep kent Murat vanuit het verleden toen zij samen werkten bij MSD in Oss. Omdat Joep erg tevreden is over onze aanpak van destijds heeft hij Murat aan ons voorgesteld. Murat wist daardoor dat hij bij ons op een prettige manier aan de juiste baan geholpen zou worden.

Wil jij ook beloond worden met een leuke bonus? Breng ons dan in contact met een geschikte kandidaat. Kunnen wij de kandidaat bemiddelen naar zijn of haar droombaan, dan ontvang jij na het verstrijken van de proefmaand jouw bonus ter waarde van € 500,-.

 


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.