Schrijf je in
Snel zoeken
 
Coroos breidt exclusieve zoekopdracht uit met extra vacature!
13 april 2017 - Van Coroos, producent van verduurzaamd groente en fruit, kregen wij exclusief de opdracht om de vestiging in Geldermalsen te voorzien van 12 nieuwe werknemers in de functies van procesoperator en verpakkingsoperator. Onze adviseurs hebben inmiddels al vier operators met succes kunnen bemiddelen.

Omdat deze zoektocht voorspoedig verloopt heeft Coroos ons ook de exclusiviteit gegeven om de vacature voor de functie van WTB Storingsmonteur in te vullen. Geschikte kandidaten zullen wij begeleiden tijdens het sollicitatietraject waarna zij direct in dienst treden bij Coroos.

Ook deze functie staat vermeld op de website werkenbijcoroos.nl/. Naast deze speciale site en de gebruikelijke middelen zullen we ook voor deze vacature ludieke acties inzetten om in contact te komen met geschikte kandidaten om zo de perfecte match te maken.

Ben jij (of ken jij) een monteur die zich wil blijven ontwikkelen in vernieuwende technologieën en productietechnieken? Ga dan naar werkenbijcoroos.nl/storingsmonteur of deel dit bericht!

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.