Schrijf je in
Snel zoeken

Binnenkijken bij Alimak Hek

Op 1 en 2 juni stelde onze opdrachtgever Alimak Hek haar deuren open. Op uitnodiging van Adrie Huijsman, projectmedewerker via TechMatch, mochten wij een kijkje gaan nemen.

Alimak Hek is een internationaal bedrijf wat goederen- en personenliften en transport- en hefsteigers produceert en is wereldleider in diverse sectoren. En dat merk je meteen als je binnenstapt in de nieuwe vestiging in Tilburg, waaruit de gehele Benelux wordt bedient.

Deze open dag werd georganiseerd naar aanleiding van het nieuwe pand. Samen met de specialisten van Alimak Hek mochten Esad Dautovic en Linda van Schijndel (beide consultant bij TechMatch) de nieuwste hefsteiger, torenkraanlift en light range machines bezichtigen. Erg indrukwekkend om deze grote installaties van dichtbij te zien!

Heb jij interesse om aan de slag te gaan bij een bedrijf zoals Alimak Hek? Neem contact met ons op via tel. nr. 076 522 33 34 of kijk eens op www.techmatch.nl/vacatures.


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.