Schrijf je in
Snel zoeken

Wij blijven bereikbaar en ons inzetten om je te helpen

Het coronavirus houdt ook TechMatch in z’n greep. Ook bij ons staat de gezondheid van onze medewerkers, kandidaten, klanten en relaties op één. Het onder controle krijgen van het virus is ons gezamenlijk hoofddoel en een verantwoordelijkheid van alle Nederlanders. Tevens willen ook wij, evenals heel Nederland, dit doen met zo min mogelijke economische terugval. Het is balanceren en zoeken naar de juiste weg.

De regels die de Nederlandse regering heeft gedeeld leven wij hier zeer zorgvuldig na. Zo zijn onze consultants, recruiters en ondersteunend personeel zo veel als mogelijk van huis uit aan het werk. Parallel daaraan doen we er alles aan om jou zo veel als mogelijk te blijven ondersteunen.

We zijn dan ook gewoon bereikbaar en blijven fanatiek bezig met het matchen van dromen & ambities, leergierigheid & expertise, ervaring & frisse blikken en nog veel meer. Want een leuke baan, een optimale werkbeleving, persoonlijke ontwikkeling, een fijne werkgever maar ook een goede werknemer blijven ook in deze tijden ontzettend belangrijk.

Natuurlijk focussen we ons op dit moment samen met onze opdrachtgevers ook op het creëren van een veilige, gezonde werkomgeving voor onze externe medewerkers. We staan in contact met iedereen om alles in goede banen te leiden.

Het persoonlijke contact dat we bij onze dienstverlening normaal hoog in het vaandel hebben, maakt daarbij even plaats voor telefonisch contact of videobellen via Skype, Facetime, of Whatsapp (of vergelijkbaar). Het vergt wat aanpassing maar samen komen we er wel. In ieder geval blijven wij ons, juist nu misschien wel meer dan 100%, inzetten om die perfecte match tot stand te brengen en jou van dienst te zijn.

Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Wij staan voor je klaar!


Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.