Schrijf je in
Snel zoeken

Bavaria N.V.

Bavaria N.V.

Bedrijfsprofiel
Bierbrouwer Bavaria is één van de oudste familiebedrijven in Nederland. In totaal werken er ongeveer 1000 mensen voor Bavaria, in binnen- en buitenland. Onder leiding van de familie Swinkels wordt in de brouwerij van Bavaria in het Zuiden van Nederland al zeven generaties bier gebrouwen volgens een uniek familierecept. Zo wordt de beste kwaliteit al sinds 1719 gewaarborgd. Pure ingrediënten zijn de basis voor kwaliteit en daarom wordt Bavaria gebrouwen van natuurlijk mineraalwater en vermout Bavaria haar eigen gerst via Holland Malt.

Holland Malt
Bavaria is eigenaar van Holland Malt. De mouterij beschikt over twee mouterijen: in Lieshout en in de Eemshaven. Met een maximale capaciteit van 245.000 ton mout per jaar voorziet Holland Malt brouwerijen wereldwijd van kwalitatief hoogstaande mout. 1/3 van de productie is bestemd voor Bavaria, 1/3 voor Europa en 1/3 voor buiten Europa (met name Latijns- en Zuid-Amerika, Japan en Rusland).

Facts & figures

  • Grootste onafhankelijke brouwerij van Nederland
  • 100% familiebedrijf
  • Inmiddels staat de 7e generatie van de familie Swinkels aan het roer
  • Jaarlijkse productie: meer dan 6 miljoen hectoliter bier
  • 65% is bestemd voor export naar ruim 120 landen
  • Netto-omzet: ruim € 400 miljoen
  • 1.000 medewerkers wereldwijd
  • Bavaria beschikt over natuurlijk mineraalwater uit eigen bron

Werken bij Bavaria
Bavaria is actief in maar liefst 120 landen. Als de laatste grote zelfstandige brouwer uit Nederland brouwen we al meer dan 300 jaar de mooiste bieren. Met natuurlijk mineraalwater, eigen mout en de beste hop. Maar Bavaria is óók het oudste nog bestaande familiebedrijf in de Nederlandse levensmiddelenbranche. En dat merk je meteen! Aan de informele sfeer en aan de heel eigen koers, gericht op de lange termijn.

Die heel eigen koers, gecombineerd met lef en sympathie, kenmerkt Bavaria als geen ander. Maar als sterk en ambitieus merk willen we nog veel meer groeien in de markt. Met een geheel nieuwe merkuitstraling en meer smaakvolle varianten, zoals Bavaria 8.6, Swinckels' en onze succesvolle 0.0% lijn. Maar ook met spraakmakende marketing, bijvoorbeeld de DutchDress en recent de campagne met Charlie Sheen. Dit alles maakt Bavaria een uniek bedrijf om voor te werken!

Deel dit bedrijf
Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.