https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_9c9887b7e555de40.jpg
Onze missie: Goed technisch personeel aan een vaste baan helpen

 

https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_54c9f74e3f49c706.jpg
Onze werkwijze: Open, integer en altijd doelgericht
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_8c7cbd1e8cf8f55f.jpg
Ons doel: De juiste techneut op de juiste plek
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_ebcd0fe471dc8ef7.jpg
Onze klanten: Van multinational tot mkb-er in diverse bedrijfstakken
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_6614e19819ec2df8.jpg

TechMatch B.V.

TechMatch B.V.

TechMatch B.V. is specialist in de bemiddeling van personeel op MBO-, HBO- en universitair niveau naar vaste banen binnen de techniek. Hierbij richten wij ons met vestigingen in Breda, Nijmegen en Nuenen (nabij Eindhoven) op heel Zuid- en Midden-Nederland.

Sinds de oprichting van TechMatch in 2004 maken wij een constante groei door. Inmiddels hebben wij dan ook een zeer aansprekende klantenportefeuille en vinden jaarlijks honderden techneuten via TechMatch een nieuwe baan.

Onze organisatie kenmerkt zich door een open en eerlijke werkwijze met aandacht voor ieder individu. Met ongeveer 20 jonge, goed opgeleide, enthousiaste collega's zijn we dagelijks vol passie bezig met ons doel: de juiste techneut op de juiste plaats.

Buiten het feit dat er uiteraard hard gewerkt wordt voor een goed resultaat, is er ook volop ruimte voor plezier. Inmiddels hebben we door de jaren heen diverse leuke activitieten ondernomen. Enkele voorbeelden hiervan:

  • Een trip naar London met alle collega's om een wedstrijd van Arsenal bij te wonen;
  • Ter viering van ons 10-jarig jubileum zijn we in 2014 met alle collega's een weekend naar Barcelona geweest waar we diverse activiteiten hebben ondernemen en een wedstrijd van Barcelona hebben bezocht;
  • Jaarlijks gaan we met alle collega's en aanhang een lang weekend weg. Zo'n weekend zit vol met diverse actieve en culninaire activiteiten;
  • Met de projectmedewerkers en interne medewerkers hebben we jaarlijks een personeelsuitje. Ondere andere laserquesten, karten, waterskieen etc.stonden al eens op het programma;
  • Jaarlijks hebben we een sinterklaasviering voor alle medewerkers en kinderen;
  • Verder hebben we nog op verschillende andere momenten leuke activiteiten ondernomen zoals gezamelijke BBQ's, kookworkshops, door enkele collega's verzorgde kerstdiners, een tennistoernooi, deelgenomen aan een bedrijven voetbaltoernooi etc. etc.

 

Openstaande vacatures bij TechMatch B.V.

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving te bekijken.

Recruiter

Eindhoven
Deel dit bedrijf
Job search agent aanmaken

Wil je op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.