Schrijf je in
Snel zoeken

NTS Mechatronics

NTS Mechatronics

De NTS Group ontwikkelt, vervaardigt en assembleert opto-mechatronische systemen, modules en componenten voor internationale machinebouwers (OEM’s). Hun toegevoegde waarde stelt toonaangevende spelers uit de hightech industrie in staat zich beter te concentreren op de marketing, sales en service van hun producten.

De NTS Group bestaat uit verschillende, complementaire bedrijven in Nederland, Tsjechië, Singapore en China. Samen vormen zij de belangrijkste schakels uit de keten voor het maken van machines. Met hun vakbekwaamheid, kennis en knowhow houden zij optimaal grip op maakbaarheid, kosten en logistieke prestaties. Zij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en spelen flexibel in op wensen van de markt.

Cultuur
Sinds de fusie in 2005 heeft de NTS Group de ambitie om marktleider te worden in het ontwikkelen, assembleren en maken van (opto)mechatronische systemen en mechanische modules. In welk NTS bedrijf je ook werkt, de cultuur draagt bij aan het streven om dat doel te bereiken. Hierin zijn de medewerkers cruciaal; hun vakmanschap is bepalend voor de kwaliteit van de  producten en dus de tevredenheid van hun klanten.

De NTS Group is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie en een aansprekende projectenportefeuille in de high tech branche. Om deze positie te behouden vinden zij het belangrijk dat de medewerkers zich blijven ontwikkelen en zij bieden daar dan ook alle ruimte voor. Zij stimuleren training, opleiding en interne doorgroei en denken actief mee in de ontwikkeling van je competenties. Ze kijken samen met jouw leidinggevende naar jouw ambities en hoe ze deze kunnen verwezenlijken binnen de organisatie. Daarnaast vinden ze het binnen NTS belangrijk dat de collega’s elkaar ondersteunen in hun ontwikkeling en dat zij samen groeien binnen NTS. Daarom verzorgen ze onder andere traineeships en rondleidingen bij de verschillende NTS bedrijven.

NTS Mechatronics
NTS Mechatronics assembleert mechatronische systemen voor onder andere de medische, semiconductor-, grafische, solar- en nano-industrie. Alle aspecten van een hoogwaardige en innovatieve dienstverlening komen hier samen.

De logistieke kracht van NTS Mechatronics schuilt in de goede samenwerking met leveranciers en de rol die ze daarbij spelen. Ze zijn regisseur van de gehele keten en werken intensief samen met de part suppliers binnen de NTS Group én diverse andere leveranciers. Gesteund door hun bedrijven in Tsjechië en China zoekt hun inkoopafdeling internationaal naar leveranciers die aansluiten bij de gewenste specificaties en targetkosten.

Opdrachtgevers zien hen als een deskundige en kritische sparringpartner waarmee betere resultaten behaald kunnen worden. Zij gaan verder dan het nauwkeurig interpreteren van de aangeleverde specificaties. Door hun kennis van het productieproces geven ze al in een vroeg stadium praktische adviezen en aantrekkelijke alternatieven met als resultaat: kortere doorlooptijden, flexibiliteit en kostenreductie.

Werken bij NTS
De NTS Group is erg ambitieus. Dit betekent dat zij hoge verwachtingen hebben bij hun medewerkers en rekenen op hun inzet en motivatie. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen zj uit in alles wat zebedenken en doen. Als jij jezelf hierin herkent, dan zijn wij op zoek naar jou!
Uiteraard geven z daar natuurlijk ook wat voor terug. Binnen de NTS roup werkt men op een informele en collegiale manier samen, waarin er oog en oor is voor elk individu. Behalve uitdagend en afwisselend werk bieden we verschillende ontwikkelingsmogelijkheden aan en kun je een pakket met mooie arbeidsvoorwaarden verwachte.

Deel dit bedrijf
Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.