Schrijf je in
Snel zoeken

Rademaker BV

Rademaker BV
Over RADEMAKER

Rademaker ontwikkelt en levert oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Deskundigheid van het bedrijf manifesteert zich in hoogwaardige automatisering, techniek, hygiëne en de prestaties van de geleverde machines. Rademaker heeft een brede kennis met betrekking tot voedselproducten en hun productietechnologie. Toegewijde professionals en state of the art engineering-technieken bieden oplossingen die voldoen een de (beste) verwachtingen. De toegewijde, hoogopgeleide en ervaren professionals maken gebruik van de nieuwste techniek en technologie om klanten te voorzien van oplossingen die het toelaten om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Alles wat ze doen weerspiegelt het enthousiasme, passie en toewijding voor de klanten en hun producten.

Gedreven door de wereldwijde marktwerking, heeft Rademaker zich ontwikkeld tot een bedrijf met een internationale oriëntatie. Om de wensen en behoefte van lokale klanten beter te kunnen bedienen, heeft Rademaker verkoopkantoren geopend in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Rusland en China. Rademaker is opgericht in 1977. Rademaker was een van de eerste bedrijven die was gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van innovatieve oplossingen voor de bakkerij-industrie. Het hoofdkantoor van Rademaker is gevestigd in Culemborg.

In de loop van de tijd heeft Rademaker een enorme hoeveelheid kennis opgedaan, niet alleen van productie-apparatuur, maar van het eindproduct ook. Vandaag zijn ze een van de koplopers in het vakgebied, met een wereldwijde aanwezigheid en een service die veel verder gaat dan het leveren en installeren van alleen de bakkerij productielijnen.Vacatures bij Rademaker BV

Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.