https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_9c9887b7e555de40.jpg
Onze missie: Goed technisch personeel aan een vaste baan helpen

 

https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_54c9f74e3f49c706.jpg
Onze werkwijze: Open, integer en altijd doelgericht
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_8c7cbd1e8cf8f55f.jpg
Ons doel: De juiste techneut op de juiste plek
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_ebcd0fe471dc8ef7.jpg
Onze klanten: Van multinational tot mkb-er in diverse bedrijfstakken
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_6614e19819ec2df8.jpg

AB Inbev

AB Inbev

AB InBev Nederland maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde AB InBev, dat met een portfolio van meer dan 200 merken en zo'n 116.000 medewerkers in meer dan 23 landen actief is. Wereldwijd zijn ze de grootste brouwer met internationale ‘flagship’- merken als Budweiser, Beck’s en Stella Artois. De Nederlandse organisatie is met een aandeel van circa 17% de tweede speler op de lokale markt. Ze voeren sterke lokale en internationale merken, zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe, Hoegaarden en Beck’s.

Het is hun droom om het Beste Bierbedrijf te zijn dat Mensen Samenbrengt voor een Betere Wereld. Hun missie is het aangaan van duurzame relaties met consumenten, door hen merken en ervaringen te bieden die mensen bij elkaar brengen.

In Nederland streven ze deze droom en missie na met zo'n 550 medewerkers. Vanuit het hoofdkantoor in Breda wordt onder meer de marketing van de merken bepaald en de verkooporganisatie aangestuurd. Daarnaast zijn hier de stafafdelingen gevestigd (zoals Finance en People). Verder bestaat de organisatie uit de Dommelsche Bierbrouwerij in Dommelen, de Hertog Jan Bierbrouwerij in Arcen, 11 regionale distributiekantoren verspreid over het hele land, een landelijk distributiecentrum en een eigen Horeca Technische Service afdeling.

Waarom werken bij AB InBev?

Performance cultuur​
Het bereiken van hun doelstelling om het Beste Bierbedrijf in een Betere Wereld te worden, vraagt van iedereen om gepassioneerd te zijn over hun bieren, hun kwaliteit, hoe ze worden aangeboden en verkocht. Dit vraagt om enthousiasme, toewijding en een zoektocht naar continue verbetering, in alles wat ze doen.

Ze moeten innoveren en met nieuwe producten komen, die in de veranderende behoeften van hun klanten voorzien. Ze dienen ervoor te zorgen dat het bedrijf winstgevend is en waarde creëert voor de investeerders, belanghebbenden en partners. Ze handelen hierbij altijd met integriteit en zorg, gedragen zich als eigenaar van het bedrijf en nemen persoonlijke verantwoordelijkheid voor de beslissingen en de gevolgen daarvan.

Leiderschap en persoonlijke ontwikkeling​
Bij AB InBev bieden ze mensen met de juiste kennis trainingen en instrumenten om de verwachtingen die ze van zichzelf hebben, te overtreffen. Zij ondersteunen hen in elke fase van hun carrière.

In ruil verwachten zij dat werknemers optimaal profiteren van de kansen die ze krijgen. Ze rekenen erop dat ze naar een continue verbetering streven in alles wat ze doen en zichzelf uitdagende doelen stellen. Zij verwachten een open en eerlijke communicatie, zowel tussen hen en hun superieuren als met hun ondergeschikten. Bovenal zien ze hun medewerkers graag toonaangevend in hun vakgebied worden, wat leidt tot duurzame resultaten.

Mensen maken het verschil​
De beste zijn, betekent dat je de beste mensen in dienst hebt. Getalenteerde mensen die betrokken zijn en goed gedijen in onze bedrijfscultuur, vormen de belangrijkste pijler voor onze groei en succes op de lange termijn.

Openstaande vacatures bij AB Inbev

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving te bekijken.

Operator AB InBev 5 ploegen

Dommelen (gemeente Valkenswaard)
Deel dit bedrijf
Job search agent aanmaken

Wil je op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.