https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_9c9887b7e555de40.jpg
Onze missie: Goed technisch personeel aan een vaste baan helpen

 

https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_54c9f74e3f49c706.jpg
Onze werkwijze: Open, integer en altijd doelgericht
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_8c7cbd1e8cf8f55f.jpg
Ons doel: De juiste techneut op de juiste plek
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_ebcd0fe471dc8ef7.jpg
Onze klanten: Van multinational tot mkb-er in diverse bedrijfstakken
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_6614e19819ec2df8.jpg

SPIE Planatec Eindhoven

SPIE Planatec Eindhoven
Zo’n 150 technische specialisten met ervaring op het gebied van machinebouw binnen verschillende branches werken bij opdrachtgevers uit het netwerk van SPIE Planatec. Deze specialisten met ervaring in diverse niches matchen perfect op opdrachten in onder andere de food-, automotive-, energie- en metaalbranche.

Een partner moet weten wat er speelt binnen een bedrijf, bekend zijn met de processen, de markt kennen en vooruit denken. Met meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van de machinebouw is de business unit SPIE Planatec de helpende hand bij het flexibiliseren en managen van technische capaciteitsvraagstukken. Die ervaring helpt tevens mee om te adviseren in een optimale projectplanning. Dat geeft rust en zekerheid, bespaart kosten en tijd en verhoogt de productiviteit.

Een monteur zijn bij SPIE Planatec betekent dat je op projectbasis bij verschillende klanten zelfstandig aan het werk gaat. Je verricht montagewerkzaamheden op het gebied van werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Jij bent verantwoordelijk voor het bouwen van machines en/of besturingskasten t.b.v. productielijnen. Dit kan variëren van het bouwen van verpakkingsmachines, machines t.b.v. de tabaksindustrie/voedingsindustrie, maar ook in een High-Tech omgeving waarin je de meest geavanceerde systemen bouwt in een cleanroom. Uiteraard worden projecten zo veel mogelijk afgestemd op de capaciteiten en interesses van jou als monteur. Saai is dat zeker niet want ieder project is anders.

Bij Spie Planatec werk je altijd bij interessante opdrachtgevers in de buurt! Wij werven onder andere voor de regio Eindhoven, Venray en Breda.

Openstaande vacatures bij SPIE Planatec Eindhoven

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving te bekijken.
Deel dit bedrijf
Job search agent aanmaken

Wil je op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.