https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_9c9887b7e555de40.jpg
Onze missie: Goed technisch personeel aan een vaste baan helpen

 

https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_54c9f74e3f49c706.jpg
Onze werkwijze: Open, integer en altijd doelgericht
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_8c7cbd1e8cf8f55f.jpg
Ons doel: De juiste techneut op de juiste plek
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_ebcd0fe471dc8ef7.jpg
Onze klanten: Van multinational tot mkb-er in diverse bedrijfstakken
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_6614e19819ec2df8.jpg

Werkwijze

Indien u TechMatch inschakelt, wordt uw vraag altijd op basis van ‘no cure no pay’ in behandeling genomen.

In eerste instantie maken wij, samen met u, een complete inventarisatie van uw behoefte. Op basis hiervan gaan wij voor u aan de slag. Allereerst kijken wij of we een kandidaat in onze goed gevulde portefeuille hebben die voldoet aan uw wensen en eisen. Tegelijkertijd zetten wij, indien nodig, kosteloos diverse middelen in om nog meer geschikte kandidaten te vinden. U kunt hierbij onder andere denken vermelding van uw vacature op onze veelbezochte internetsite en diverse andere gerenommeerde vacaturesites en aan advertenties in dag- en vakbladen.

De uitgebreide gegevens van passende kandidaten inclusief hun beschikbaarheid, salarisindicatie en tariefstelling worden vervolgens aan u voorgelegd. Uitsluitend kandidaten die aan de selectiecriteria voldoen worden voorgesteld. Alle voorgestelde kandidaten zijn vooraf door ons persoonlijk gesproken, op de hoogte gesteld van de betreffende vacature en hebben hun interesse kenbaar gemaakt. Vervolgens kan er, indien wenselijk, vrijblijvend een afspraak ter kennismaking tussen u en de desbetreffende persoon worden ingepland.

Indien dit gesprek en eventuele vervolggesprekken naar wederzijdse tevredenheid verlopen, bepalen we in onderling overleg met u en de kandidaat het verdere vervolg. 

Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd middels een opdrachtbevestiging. Mocht blijken dat u tijdens bovenstaand traject via een andere weg uw vacature in kunt vullen, dan bent u daar natuurlijk geheel vrij in.
Job search agent aanmaken

Wil je op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Wij hebben o.a. vacatures bij