https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_9c9887b7e555de40.jpg
Onze missie: Goed technisch personeel aan een vaste baan helpen

 

https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_54c9f74e3f49c706.jpg
Onze werkwijze: Open, integer en altijd doelgericht
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_8c7cbd1e8cf8f55f.jpg
Ons doel: De juiste techneut op de juiste plek
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_ebcd0fe471dc8ef7.jpg
Onze klanten: Van multinational tot mkb-er in diverse bedrijfstakken
https://www.techmatch.nl/_images_upload/_tn_6614e19819ec2df8.jpg

Werkwijze

Zodra wij jouw gegevens hebben ontvangen neemt één van onze adviseurs contact met je op om een afspraak te maken. In dit eerste gesprek willen wij jou goed leren kennen, zodat wij precies weten welke (werk)ervaring je hebt en wat jouw wensen en eisen ten aanzien van een nieuwe baan zijn. Dit alles vormt de basis van een goed en gedegen carrièreadvies! Voor dit gesprek nemen we dan ook uitgebreid de tijd.

Op basis van jouw wensen en eisen gaan we op zoek naar de juiste baan voor jou. In veel gevallen kunnen we tijdens ons kennismakingsgesprek al concrete mogelijkheden aan je voorleggen.

Bij het inventariseren van de mogelijkheden maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en de goede relatie met onze opdrachtgevers. Wij kennen onze opdrachtgevers uitstekend, door regelmatig contact te hebben en hun frequent te bezoeken. Door deze intensieve samenwerking en de vaak jarenlange relatie weten wij precies naar welke kandidaten onze opdrachtgevers op zoek zijn. Zo kunnen we goed beoordelen of het bedrijf aansluit bij jouw wensen en eisen ten aanzien van een nieuwe werkgever.

Op het moment dat wij een passende functie voor je hebben gevonden, brengen wij deze bij jou onder de aandacht. We bespreken dan uitgebreid de functie, het betreffende bedrijf en vanzelfsprekend heb je de mogelijkheid vragen te stellen. Dit alles heeft als doel jou een goed en compleet beeld te geven. Na jouw goedkeuring zullen wij alles in het werk stellen een kennismakingsgesprek met onze opdrachtgever te arrangeren. Uiteraard voorzien wij je van de nodige informatie om goed voorbereid het gesprek in te kunnen gaan en desgewenst gaat een adviseur van TechMatch met je mee.

Na het gesprek evalueren wij zowel met jou als met onze opdrachtgever het gesprek. Indien het gesprek naar tevredenheid van beide partijen is verlopen, kan in sommige gevallen al direct de arbeidsovereenkomst worden opgesteld. In de meeste gevallen zal het echter na twee of meer gesprekken pas zover zijn.
Job search agent aanmaken

Wil je op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Wij hebben o.a. vacatures bij