Schrijf je in
uspGoede arbeidsvoorwaarden
uspBreed aanbod
uspBegeleiding

Vacatures HBO werktuigbouwkunde

Home > Baan > Vacatures HBO werktuigbouwkunde
Verschillende vacatures op HBO niveau binnen de werktuigbouwkunde vind je online via TechMatch. De naam zegt het al: ons team is gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch opgeleid personeel voor grote en kleine ondernemingen. Hoe ziet jouw ideale functie eruit? Laat het ons weten tijdens een kennismakingsgesprek in Eindhoven, Nijmegen of Breda.

Een breed aanbod aan vacatures op HBO niveau, bijvoorbeeld binnen de werktuigbouwkunde

Weet je al welke functie je graag wilt vervullen? En in welke regio je werkzaam wilt zijn? Voorbeelden van categorieën van vacatures op HBO niveau binnen de werktuigbouwkunde:

  • Engineering
  • Management
  • Monteur
  • Procestechniek

Gebruik verschillende zoekcriteria tijdens het zoeken naar jouw baan

Niet alleen kun je filteren op HBO niveau tijdens het zoeken naar vacatures binnen de werktuigbouwkunde. Je filtert bijvoorbeeld ook op het type functie en jouw woonplaats. Solliciteren doe je eenvoudig via jouw LinkedIn account of door een profiel aan te maken.

Kom langs voor een kennismakingsgesprek
Natuurlijk wil je solliciteren op vacatures op HBO niveau binnen de werktuigbouwkunde die volledig aan jouw wensen voldoen. Stuur jouw cv naar ons op en plan een kennismakingsgesprek in. Op deze manier brengen we jouw wensen in kaart en maken we gebruik van ons brede netwerk. Voor vragen bereik je ons ook via  040 - 290 69 76.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.