Schrijf je in
Snel zoeken

Urenregistratie

Het is prettig, professioneel en informeel zaken doen met TechMatch. Bij deze partij kunnen we al onze technische functies kwijt. Zowel de monteur als de technisch manager kan door TechMatch worden bemiddeld. Persoonlijk contact, flexibiliteit en meedenken zijn zaken die ik als prettig ervaar.

Babs Quist
Corporate Recruiter

Ik was op zoek naar een baan waarbij ik ook een opleiding kon gaan volgen. Via TechMatch kon ik aan de slag bij Aviko als operator en kreeg ik daarbij de mogelijkheid om de opleiding VAPRO B te volgen. Inmiddels ben ik overgenomen door Aviko zelf! Dus met recht een succesvolle Match! Bij TechMatch zoeken ze een baan die bij je past en komen ze hun woord na. Door TechMatch heb ik een contract gekregen en kan ik aan een opleiding beginnen. Ik wil graag Robin en Nick bedanken voor het vinden van een goede baan. In de toekomst zal ik altijd TechMatch aanraden. Zoek niet verder, hier zit je goed!

Jurriën Borrèl
Operator

Afgelopen jaren is de productie bij de plant van Ardagh dubbel zo groot geworden. Dat betekende ook bijna een verdubbeling van ons personeel. TechMatch was betrokken bij zowel de ontwikkeling van onze organisatie als de aangenomen TechMatch medewerkers. Het gaat niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. TechMatch heeft ons meerdere malen goed ondersteund.

Marlies Schouten
Officer Human Resources

Omdat ik niet kon vinden wat ik zocht, besloot ik het via TechMatch te proberen. Na een lang maar prettig kennismakingsgesprek lagen al mijn wensen op tafel. Ik kreeg ik een aantal vacatures aangeboden waarvan er een, bij Aviko, mijn voorkeur had. Op basis van het profiel wat TechMatch over mij schetste werd ik door Aviko uitgenodigd. Uiteindelijk werden dit 3 gesprekken welke door TechMatch constant werden begeleid. Ik ben aangenomen en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik kan oprecht zeggen dat TechMatch het beste met mij voor heeft gehad.
Michael van Maurik 

Ik ging gespannen naar het kennismakingsgesprek met TechMatch. Toen Vincent enthousiast binnenkwam en met een grapje het ijs brak was dat snel over. Na een prettig en open gesprek ging ik met een goed gevoel de deur uit. Voor een sollicitatiegesprek werd ik goed voorbereid op het bedrijf waar ik aan de slag wilde. En ik werd aangenomen! Inmiddels heb ik een vast contract en voel ik me helemaal op mijn plek. Dankjewel!
Annuska van de Graaf
Laborant

Ook voor Bram hebben wij onlangs de match gemaakt! 'Bij het eerste telefoongesprek, de kennismaking, en alle gesprekken die hierop volgden, werden mijn wensen uitvoerig besproken. Daarna heeft TechMatch mij bij enkele bedrijven voorgedragen, dit ging ook altijd in samenspraak. Ik ben bij twee bedrijven op gesprek geweest, waarvan er één helemaal bij mij aansluit. Ook nu ik hier enkele weken werkzaam ben, blijft TechMatch betrokkenheid tonen." Bedankt voor je mooie woorden, Bram. Veel succes!
Bram Gijsbrechts

Ik wist niet wat voor vervolgopleiding ik wilde doen toen ik mijn MBO-4 diploma had behaald voor Technicus Middenkader Engineering Mechatronicus. Ik besloot werkervaring op te willen doen en via LinkedIn werd ik benaderd door TechMatch. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij TechMatch en kon snel bij bedrijven die mij aanspraken op gesprek. Inmiddels zit ik op mijn plek als onderhoudsmonteur Perfetti van Melle!
Gijs van Zanden
Onderhoudsmonteur
Bij TechMatch wordt er vanaf moment één naar je geluisterd. In een gezellig en down-to-earth gesprek, besprak ik mijn C.V. en lichtte ik mijn toekomstdoelen toe aan Esad van TechMatch. Hij had direct een aantal werkgevers waar hij me aan voorstelde en een week later ging ik al op gesprek. Het was meteen raak! Ik zit op een fijne plek en ook nu neemt TechMatch nog de tijd om te kijken hoe het met mij gaat.
Ben Veldhoen
Ondanks mijn leeftijd en mijn medische achtergrond, zag TechMatch mogelijkheden voor mij. Ze stelden mij voor bij Bremat in Den Bosch, waar ik direct een klik voelde met de commercieel directeur en uitdagingen zag in de aangeboden baan. Sinds april 2018 werk ik bij Bremat als homologatie medewerker. TechMatch komt nog regelmatig langs bij Bremat voor een gesprek, dat ervaar ik als zeer prettig. Daarom, uit de grond van mijn hart: TechMatch, een groot dankjewel voor jullie inzet voor het vinden van een passende baan voor mij.
Marcel van Hulzen

Homologatie medewerker Bremat
Tijdens mijn afstudeerstage kwam ik in contact met TechMatch en na een eerste gesprek kwamen er al snel wat concrete vacatures op tafel. Nu, enkele weken later, heb ik een contract getekend bij Bremat en gaat mijn avontuur daar beginnen als fulltime Production Engineer! Al met al kan ik TechMatch aanbevelen! Niet alleen vanwege hun persoonlijke en flexibele omgang, maar ook met het razendsnelle en sterke resultaat!
Sander Koenen
Production Engineer

Niet kunnen bedenken dat TechMatch het voor elkaar heeft gekregen dat ik toch op gesprek mocht bij Ebora! Ik had zelf gereageerd op een uitstaande vacature welke op het eerste gezicht niet passend voor mij was. TechMatch heeft de juiste tools ingezet voor zowel Ebora als voor mij. Dit heeft ertoe geleid dat ik nu de functie van Technisch Back Office medewerkster heb gekregen. TechMatch heeft de juiste vragen en adviezen voor zowel de werkgever als voor mij, chapeau! Erg blij hoe zij voor mij klaar staan. Zelfs een kaartje voor mijn 1e werkdag in de bus met succes gewenst. Leuk!
Jolanda Prins

KwaliteitskeurmerkenDat kwaliteit voor ons van groot belang is, straalt niet alleen af van onze werkwijze. Ook onze VCU certificering en onze NEN 4400-1 certificering bewijzen dat TechMatch staat voor kwaliteit.

Passende vacatures voor technisch opgeleide specialisten

Ben je een technisch opgeleide specialist op mbo-, hbo- of wo-niveau? En zoek je een vaste baan? Dan helpt TechMatch je graag verder vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda. Wij werken samen met diverse technische bedrijven, waardoor we je meerdere vacatures aanbieden. Zo is er vast een vacature die bij jouw werkervaring en wensen past.

Vind snel de vacature die bij je past

Of je nu op zoek bent naar vacatures als procesoperator, werktuigbouwkundige functies of andere technische vacatures, in ons brede aanbod vind je zeker wat je zoekt. Op onze website zie je een handig overzicht van alle beschikbare vacatures. Hier filter je eenvoudig op opleidingsniveau en functiegroep. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures bij jou passen.

Schrijf je in en kom kennismaken

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droombaan? De experts van TechMatch helpen je graag. Schrijf je in als kandidaat op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in zodat we je nog beter kunnen helpen. Wij zien je graag terug in een van onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen of Breda voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en vinden we een passende vacature.

Menu
TechMatch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.